Η Ιστορία μας

Η Trèlight Ιδρύθηκε στις 4 Ιουλίου του 2016 από τον Γεώργιο, Κωνσταντίνο και Αναστάσιο Αναστασιάδη σε ένα μικρό γραφείο με προορισμό ένα μεγάλο όραμα και την επίτευξή του σε μία πόλη της Ελλάδας, το Κιλκίς.

Η ονομασία της προέρχεται από την ένωση των 2 λέξεων , (trè) ο αριθμός τρία στην Κορσικανική γλώσσα που αντιπροσωπεύει τους τρεις Ιδρυτές της και (light) το προϊόν που σχεδιάζει και κατασκευάζει.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Κεντρικά Γραφεία : Οι διοικητικές λειτουργίες της Trèlight στεγάζονται στην Ελλάδα από το 2016 στο ιδιόκτητο γραφείο της εταιρείας στη πόλη του Νομού Κιλκίς.

Εργοστάσιο : Σήμερα η Trèlight διαθέτει ένα ιδιόκτητο εργοστάσιο στην Ελλάδα, στο 10ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Κιλκίς – Πολυκάστρου.

Η Φιλοσοφία μας

Η Trelight είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με εξειδίκευση στα ξύλινα φωτιστικά εσωτερικής διακόσμησης. Σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε , να κατασκευάζουμε και να συνθέτουμε υψηλών προδιαγραφών φωτιστικά επιδαπέδιαεπιτραπέζια, επιτοίχια και οροφής, καθώς και ιδιοκατασκευές, σε γεωμετρικά και οργανικά σχέδια για οικιακό, επαγγελματικό και ξενοδοχειακό χώρο, καθώς υποστηρίζουμε τους τομείς B2B, Custom & Contract Lighting.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πιστοποιημένη μασίφ ξυλεία δρυός, πεύκου, οξιάς, σημύδας και από διάφορους ποιοτικούς καπλαμάδες.

To φινίρισμα είναι οικολογικόυδατοδιαλυτό μη τοξικό σε μοντέρνες, ρετρό και γήινες αποχρώσεις. Τα αμπαζούρ μας είναι χειροποίητα, άριστης ποιότητας σε διάφορα υλικά όπως ξύλο, ύφασμα λινό, λινάτσα και ραττάν. Tα καλώδια είναι υφασμάτινα  με άριστη ποιότητα κατασκευής  σε διάφορους χρωματισμούς.

Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε άριστη αρχιτεκτονική σχεδίαση στα προϊόντα μας. Επιπλέον φροντίσαμε για την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας με τους προηγμένους λαμπτήρες LED. Ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία EDISON  δημιουργούμε μια άριστης ποιότητας διαχρονική διακόσμηση στο προσωπικό σας χώρο.

Γιατί Εμάς

Εάν αναρωτιέστε γιατί θα πρέπει να διαλέξετε εμάς και τα προϊόντα μας οι λόγοι είναι οι εξής :

Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται απο ηλικίες ανθρώπων 24 εως 54 χρονών, με στόχο το συνδιασμό της πείρας και  των φρέσκων καινοτόμων ιδεών να συνυπάρχουν για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα .

Το ξύλο σαν κατασκευή χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια μέσα στην καθημερινότητα μας για οποιοδήποτε λόγο, σαν εργαλείο , σαν υλικό στέγασης, σαν έπιπλο , σαν επένδυση διακόσμησης, σαν αξεσουάρ – κόσμημα κ.α πολλά. Αυτό υπάρχει μέχρι και σήμερα γιατί το ξύλο μας φέρνει σαν ανθρώπους πιο κοντά στην φύση μας με αποτέλεσμα να είναι ταυτοχρόνως κάτι το διαχρονικό και οικείο.

Η λεπτομερής σχεδίαση με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, το κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ηλεκτρικού ρεύματος και την επένδυση ασφάλειας ενός ξύλινου φωτιστικού, θα αλλάξουν για πάντα την οπτική γωνία στις προσωπικές σας στιγμές του προσωπικού σας χώρου.

Trep008
Trec002height
9

Ποιότητα Προϊόντων

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ
100%

Σχεδίαση & Παραγωγή

ΟΙΚΙΑΚΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ & ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
100%

Αγορολογία

Β2Β - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
100%

Αξιοπιστία Εταιρείας

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
100%

Εξυπηρέτηση Πελατών

ΑΜΕΣΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ
100%

Επιχειρηματικές Συνεργασίες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
100%