Σχετικά με εμάς
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΗ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, της κουζίνας και της πόρτας από το 1980, σε υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις παραγωγής 1.000 m2 και σε εκθεσιακούς χώρους 200 m2.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η πιστοποίηση και διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής και το ανθρώπινο δυναμικό εξειδικευμένων επιπλοποιών, είναι οι κυριότεροι παράγοντες που καθιστούν την εταιρεία το πιο δυνατό όνομα στο χώρο του επίπλου.

Kύρια αντικείμενα δραστηριότητας της εταιρείας είναι η κατασκευή επίπλων ξενοδοχειακού τομέα αλλά και οικιακού όπως, κουζίνα, ντουλάπα, εσωτερική και θωρακισμένη πόρτα και κουφώματα. Βασικό κομμάτι του σχεδιασμού και της παραγωγής αποτελεί ο εξοπλισμός οικοδομικών συγκροτημάτων ιδιωτικών και δημοσίων καθώς η εταιρεία αριθμεί στο ιστορικό της μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με ορισμένες από τις πιο σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις.

Όλες οι κατασκευές μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, ειδικά για το δικό σας χώρο και γούστο, σε προσιτές τιμές και με κύριο γνώμονα την ποιότητα.

Επικοινωνία
email : info@xiloefarmogi.gr
Εργοστάσιο : +30 23410 72055
8ο χλμ Κιλκίς - Πολυκάστρου
Έκθεση : +30 23411 02244
Ελ. Βενιζέλου 17, Κιλκίς
Κινητό : +30 6974710569

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ